Menu 2: flatbreads


Onze flatbreads zijn supergezond, bijzonder lekker en comfortabel te eten. Iedereen heeft bij dit menu de keuze uit 5 flatbreads die je gewoon kunt bestellen bij de foodtruck, zo zit er voor iedereen wat lekkers bij. Een flatbread is een volledige maaltijd. De flatbreads worden geserveerd in bio-afbreekbare disposables met luxe servetten, bestek is niet nodig. 


Hupsaté streetfood 5 flatbreads menu:

1: Flatbread Gyros:
Flatbread met gegrilde gyros van kipfilet met Griekse kruiden, frisse salade met groenten, homemade knoflooksaus en crispy onions. En homemade hete saus als je dat lekker vindt.

2: Flatbread Hupsaté:
Flatbread met supermalse kipfilet in Indische marinade met homemade ketjap-pindasaus, frisse salade met groenten en crispy onions. En homemade hete saus als je dat lekker vindt.

3: Flatbread Spicy Chicken with Beef:
Flatbread met in ketjap en paprika gestoofde kipfilet met stukjes rundvlees (sukade), madame jeanette, frisse salade met groenten en crispy onions.

4: Flatbread Truffel:
Flatbread met supermalse kipfilet in Franse tuinkruidenmarinade met homemade truffelmayonaise, frisse salade met groenten en crispy onions. 

5: Flatbread Vegan Chicken (V):
Flatbread met vegetarische kipfilet, frisse salade met groenten en crispy onions. We serveren deze flatbread normaalgesproken met homemade knoflooksaus en homemade hete saus als je dat lekker vindt. Maar deze flatbread is ook erg lekker met satésaus of truffelmayonaise.


Aanrader: alle flatbreads zijn extra lekker met homemade sticky ketjap bacon.


Wat kost dat?
Onze prijzen varieren. Dit hangt af van:

- Het aantal personen en het aantal personen per uur.
- Hoe lang wij aanwezig zijn met de foodtruck.
- De reistijd en -afstand van Breda tot de cateringlocatie.