Voordelen


Festivalvibe: Hupsaté zorgt voor dezelfde sfeer die je voelt als je rondloopt op een festival. Onze foodtruck is een echte eyecatcher, daarnaast zorgen wij voor leuke aankleding, mooie menukaarten, prikkabels en muziek. Een foodtruck kan de sfeer en beleving van een evenement verbeteren door de gasten iets nieuws en unieks te bieden. Dit kan de algehele ervaring verbeteren en zorgen voor meer betrokkenheid en tevredenheid van de gasten.

Snelheid: Wij hebben 12 jaar ervaring met onze foodtrucks op festivals. Hierdoor kunnen wij snelle uitgifte garanderen voor kleine maar ook voor grote groepen. Met een volledige personele bezetting kunnen wij tot 600 porties per uur serveren.

Gemak: wij regelen alles. Wij arriveren anderhalf uur voor aanvang op locatie en wij zijn meestal binnen 2 of 3 uur weer ingepakt, tenzij je wilt dat we langer blijven natuurlijk. Onze foodtruck is zodaning ingericht dat we snel kunnen opbouwen en afbouwen. Hupsaté is zeer flexibel en kunnen gemakkelijk wijzigingen doorvoeren, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Uitgebreid menu: wij zorgen dat er voor ieder wat lekkers tussenzit. Voor halal, vegetarisch, vegan, allergieën of dieetwensen hebben wij passende oplossingen.

Milieuvriendelijk: Foodtrucks zijn milieuvriendelijker dan traditionele restaurants, omdat ze minder energie verbruiken en minder afval produceren. Daarnaast is de Hupsaté foodtruck 100% co2 neutraal. Dit alles zorgt voor een duurzamere toekomst.