Flatbreads van Hupsaté!

Onze flatbreads zijn eigenlijk complete gerechten maar dan vakkundig opgerold en dichtgevouwen in flinterdun brood. Ideaal voor op een festival! Of op een drukke plek waar je niet genoeg zitplaatsen hebt. Of als nog moet fietsen, eigenlijk is het altijd wel handig. We hebben 2x de publieksprijs gewonnen tijdens het 'Lekkerste broodje van NL' in de categorie 'on the move'.


Menu flatbreads:

1:
Flatbread kipsaté.
Onze bekende kipsaté geserveerd in een flatbread met luxe salade, rode ui, zelfgemaakte satésaus en krokant gebakken uitjes.

2:
Flatbread Surinaams hete kip.
De gemarineerde malse kip wordt geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, krulsla, rode ui, medium-spicy chipotle saus en gebakken uitjes.


3:
Flatbread gyros.
De gyros
(kip) wordt geserveerd in een flatbread met een luxe salade, rode ui, frisse chipote southwest saus en gebakken uitjes.


4:
Flatbread club kip.
De club kip is een combinatie van gemarineerde kip en fijngesneden gerookte bacon. Deze flatbread wordt geserveerd met een luxe salade en frisse chipote southwest saus.

5:

Flatbread truffel& kip.

De gegrilde kip wordt geserveerd in een flatbread met een luxe salade, rode ui, wat zwarte truffel, Belgische mayonaise, luxe salade en wat krokante uitjes.

6: 
Flatbread BLT.
De BLT is een sandwich met bacon tomaat en sla, maar wij serveren hem in een flatbread met luxe salade en frisse chipote southwest saus.


Menu vegetarische flatbreads:

6:
Flatbread falafel (V). 7,-
De gegrilde falafel
wordt geserveerd in een flatbread met ijsbergsalade, lollo verde en lollo rosso sla, flinters wortel, rode ui, frisse chipote southwest saus en gebakken uitjes.